Έλεγχος με Κάμερα

Έλεγχος με Κάμερα2019-02-17T12:33:57+00:00

Αναλαμβάνουμε  οποιαδήποτε Απόφραξη, Απολύμανση, Άντληση Υδάτων στην οικία σας. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Αττικής Άμεσα όλο το 24ωρο.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έλεγχος με κάμερα

Όταν αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα με την αποχέτευση σας, τότε πρέπει να ελέγξουμε το τι γίνεται μέσα στη σωλήνα σας. Αυτό επιτυγχάνεται με ενδοσκοπική κάμερα .

Τι είναι η ενδοσκοπική κάμερα ;

Ενδοσκοπική κάμερα ονομάζεται ένα ειδικό μηχάνημα που αποτελείται από μία οθόνη , ένα καλώδιο προώθησης και μεταφοράς σήματος εικόνας και έναν ειδικό φακό.

Προωθώντας τον φακό μέσα στις σωληνώσεις ενός αγωγού , αποχέτευσης ή όμβριων υδάτων , μας δείχνει την εικόνα του εσωτερικού του . Έτσι μπορούμε να δούμε οπτικά την κατάστασή του και να εντοπίσουμε τυχών προβλήματα , όπως φραγμούς , ρωγμές , σπασίματα , καθιζήσεις κλπ που δημιουργούν δυσκολίες στην σωστή λειτουργία του αγωγού και χρίζουν λύσης.

   Στην εταιρία μας , πέρα από την απλή ενδοσκοπική κάμερα διαθέτουμε και ειδική ρομποτική ενδοσκοπική κάμερα , με πολύ περισσότερες δυνατότητες .

Οι δυνατότητες που μας παρέχει η ειδική αυτή κάμερα  είναι : ευκρίνεια εικόνας , ρύθμιση κίνησης κεφαλής , ψηφιακή μέτρηση απόστασης , εντοπισμού της θέσης της κεφαλής με ειδικό μηχάνημα λήψης υψηλής συχνότητας ηχητικών σημάτων σε βάθος έως έξι (6) μέτρων και πολλά άλλα . Έτσι  μας βοηθά να εντοπίσουμε με απόλυτη ακρίβεια κάθε είδους πρόβλημα ακόμη και σε επιφάνειες του αγωγού δυσπρόσιτες στις απλές ενδοσκοπικές κάμερες , όπως το πάνω μέρος του, μια μικρή ρωγμή σε κάποια ένωση , ένα θαμμένο φρεάτιο κλπ.

Επιπλέον μπορούμε να αποθηκεύσουμε , υψηλής ανάλυσης ,  φωτογραφίες και βίντεο των σημείων με βλάβη και βίντεο με την πορεία του φακού καθόλο το μήκος του εξεταζόμενου αγωγού και να παρέχουμε έτσι αντίγραφο με οπτικό υλικό περιγραφής για χρήση από τον πελάτη .

Πιθανά προβλήματα που ελέγχονται με ενδοσκοπική κάμερα:

1 .  Συχνά βουλώματα

Όταν παρατηρείτε να έχετε τακτικά βουλώματα σε μια αποχέτευση τότε ο αγωγός σας δεν λειτούργει σωστά . Είτε διότι υπάρχει κάποιο σταθερό αντικείμενο μέσα , είτε επειδή μπορεί να έχει υποχωρήσει ή σπάσει.

Με τη χρήση ενδοσκοπικής κάμερας θα βρεθεί το ακριβές σημείο της βλάβης σας .  Θα εκτιμήσουμε τη βλάβη και δίχως περιττά σκαψίματα και θα δώσουμε οριστική λύση στο πρόβλημα σας.

2 .  Υγρασίες στο χώρο σας

Όταν παρατηρείτε υγρασίες στο χώρο σας , στις περισσότερες των περιπτώσεων προέρχεται από κάποια σπασμένη σωλήνα  αποχέτευσης , που δεν γίνεται γρήγορα  αντιληπτή . Σε αντίθεση με τη σπασμένη σωλήνα ύδρευσης που γίνεται αντιληπτή είτε οπτικά , εάν βρίσκεται επιφανειακά είτε επειδή θα σας έρθει κάποιος αυξημένος λογαριασμός του παρόχου ύδρευσης .

Λόγω αυτού τα νερά και τα λύματα διαφεύγουν από τον αγωγό και εισέρχονται στο περιβάλλοντα χώρο σας όπως (τσιμεντοκολώνες , τοίχοι με τούβλα , ταβάνια , κλπ) .

Σε αυτήν τη περίπτωση με τη βοήθεια της ενδοσκοπικής κάμερας εντοπίζουμε το ακριβές σημείο της βλάβης σας , έτσι ώστε δίχως περιττά σκαψίματα και περαιτέρω κόστος για την επισκευή τους να σας το επιδιορθώσουμε εμείς, είτε να το υποδείξουμε στον υδραυλικό σας.

3 . Εύρεση θαμμένων φρεατίων

Σε αρκετές περιπτώσεις τα φρεάτια του χώρου σας καλύπτονται από  πλακάκια , τσιμέντα , χώμα , κλπ. αυτό καθίστα αδύνατη τη σωστή απόφραξη της αποχέτευσης σας .  Το ότι δε γνωρίζετε τί γίνεται μέσα στο φρεάτιο σας εγκυμονεί κινδύνους , καθώς μπορεί να έχει υποχωρήσει και τα λύματα να διαφεύγουν στα θεμέλια σας .

Επίσης, όταν ένα φρεάτιο δεν ανοίγεται για να καθαριστεί σωστά μπορεί να συσσωρεύσει λύματα τα όποια προκαλούν συχνά βουλώματα και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για να τραφούν  και να πολλαπλασιαστούν έντομα, όπως κατσαρίδες και επικίνδυνα μικρόβια ή άλλοι οργανισμοί .

   Εμείς εισχωρούμε τη κάμερα στην αποχέτευση σας και μαζί με τον ανιχνευτή μας μπορούμε να εντοπίσουμε το ακριβές σημείο κάτω από πλακάκι , μπετό , χώμα κλπ  , όπου είναι θαμμένο το καπάκι του φρεατίου σας . Μετά τον εντοπισμό προχωρούμε σε  άνοιγμα του ώστε  να γίνει πλέον ο σωστός καθαρισμός του ή ενδεχομένως η επισκευή του όταν χρειάζεται.    

Η εταιρία μας , Σπηλιώτης Service , είναι μια εταιρία υδραυλικών .    Εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν  απόφραξη και συντήρηση αποχετευτικών  αγωγών και φρεατίων , απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, κουζίνας , σιφωνίου κλπ , απολύμανσης (μυοκτονίας πχ ποντικών και εντομοκτονίας πχ  κατσαρίδες , κουνούπια, κλπ) με χορήγηση πιστοποιητικού και αριθμό αδείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έλεγχο με ενδοσκοπική κάμερα για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην αποχέτευση σας , κοπή ριζών σε αγωγούς αποχέτευσης , άντληση υδάτων σε υπόγεια , βόθρους κλπ , επισκευή αποχετεύσεων ( δίχως περιττά σκαψίματα και κόστη ).

    Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εργάζεται καθημερινά σε αρκετές περιοχές της Αττικής.  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, τα εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα  υδροβολής οχήματα της εταιρίας μας, καθώς και η καλή μας διάθεση ,  μπορούν να δώσουν άμεσα λύσεις  στα προβλήματα που σας απασχολούν  . Με ένα τηλεφώνημά , θα βρεθούμε κοντά σας , σε όποιο σημείο της Αττικής και αν βρίσκεστε.

Σεβόμαστε τον χώρο σας και φροντίζουμε για την Καθαριότητα του

Μετά το πέρας των όποιων εργασιών μας στο χώρο σας , φροντίζουμε να απομακρύνουμε τα στερεά λύματα και να καθαρίσουμε τις επιφάνειες ώστε να σας παραδώσουμε τον χώρο καθαρό και έτοιμο προς χρήση .

Ρωτήστε μας

Είμαστε 24 ώρες 7 ημέρες στη διάθεση σας να λύσουμε το πρόβλημα σας με ένα τηλεφώνημα !

Εισάγετε αυτό το κωδικό: captcha

Αν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας.: