ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ2019-02-15T17:48:02+00:00

Αναλαμβάνουμε  οποιαδήποτε Απόφραξη, Απολύμανση, Άντληση Υδάτων στην οικία σας. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Αττικής Άμεσα όλο το 24ωρο.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΟΥΛΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΟΥΙΑΓΜΕΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΑΡΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΠΑΤΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΩΡΩΠΟΣ

Η εταιρία μας , Σπηλιώτης Service , είναι μια εταιρία υδραυλικών .    Εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν  απόφραξη και συντήρηση αποχετευτικών  αγωγών και φρεατίων , απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, κουζίνας , σιφωνίου κλπ , απολύμανσης (μυοκτονίας πχ ποντικών και εντομοκτονίας πχ  κατσαρίδες , κουνούπια, κλπ) με χορήγηση πιστοποιητικού και αριθμό αδείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έλεγχο με ενδοσκοπική κάμερα για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην αποχέτευση σας , κοπή ριζών σε αγωγούς αποχέτευσης , άντληση υδάτων σε υπόγεια , βόθρους κλπ , επισκευή αποχετεύσεων ( δίχως περιττά σκαψίματα και κόστη ).

    Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εργάζεται καθημερινά σε αρκετές περιοχές της Αττικής.  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, τα εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα  υδροβολής οχήματα της εταιρίας μας, καθώς και η καλή μας διάθεση ,  μπορούν να δώσουν άμεσα λύσεις  στα προβλήματα που σας απασχολούν  . Με ένα τηλεφώνημά , θα βρεθούμε κοντά σας , σε όποιο σημείο της Αττικής και αν βρίσκεστε.

Σεβόμαστε τον χώρο σας και φροντίζουμε για την Καθαριότητα του

Μετά το πέρας των όποιων εργασιών μας στο χώρο σας , φροντίζουμε να απομακρύνουμε τα στερεά λύματα και να καθαρίσουμε τις επιφάνειες ώστε να σας παραδώσουμε τον χώρο καθαρό και έτοιμο προς χρήση .

Ρωτήστε μας

Είμαστε 24 ώρες 7 ημέρες στη διάθεση σας να λύσουμε το πρόβλημα σας με ένα τηλεφώνημα !

Εισάγετε αυτό το κωδικό: captcha

Αν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας.: