Αποξήλωση Ριζών

Αποξήλωση Ριζών2020-04-04T09:12:53+00:00

Σε αρκετές περιπτώσεις το οριζόντιο δίκτυο της αποχέτευσης περνάει μέσα από ακάλυπτους χώρους όπως ( κήπους , αυλές  , κλπ) . Οι ρίζες των φυτών και δέντρων που βρίσκονται εκεί ορισμένες φορές εισέρχονται μέσα στον αποχετευτικό αγωγό ή στα φρεάτια , όπου υπάρχουν , λόγω της αυξημένης υγρασίας έτσι ώστε να τραφούν . Αυτό προκαλεί φυσικά πρόβλημα στη διέλευση τον λυμάτων με αποτέλεσμα το φράξιμο του αγωγού.

Εμείς  έχουμε την δυνατότητα να  επεμβαίνουμε εισάγοντας μηχάνημα υδροβολής με ειδικό εξάρτημα κοπής ριζών (ριζοκοπτικό). Με την τεχνική αυτή αφαιρούμε όλες της ρίζες για να επανέλθει ο αγωγός σας στην κανονική του μορφή και να γίνεται σωστά η ροή των λυμάτων , διατηρώντας την καλή κατάσταση των σωληνώσεων του.

Αποξήλωση ριζών σε αποχετευτικό δίκτυο σχολείου

Αποξήλωση ριζών σε δίκτυο οικια

Συνοψίζοντας:

Η εταιρία μας , Σπηλιώτης Service , είναι μια εταιρία υδραυλικών . Εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν  απόφραξη και συντήρηση αποχετευτικών  αγωγών και φρεατίων , απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, κουζίνας , σιφωνίου κλπ , απολύμανσης (μυοκτονίας πχ ποντικών και εντομοκτονίας πχ  κατσαρίδες , κουνούπια, κλπ) με χορήγηση πιστοποιητικού και αριθμό αδείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμωνέλεγχο με ενδοσκοπική κάμερα για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην αποχέτευση σας , κοπή ριζών σε αγωγούς αποχέτευσης , άντληση υδάτων σε υπόγεια , βόθρους κλπ , επισκευή αποχετεύσεων ( Δίχως περιττά σκαψίματα και κόστη ). Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εργάζεται καθημερινά σε αρκετές περιοχές της Αττικής.  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, τα εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα  υδροβολής οχήματα της εταιρίας μας, καθώς και η καλή μας διάθεση ,  μπορούν να δώσουν άμεσα λύσεις  στα προβλήματα που σας απασχολούν  . Με ένα τηλεφώνημά , θα βρεθούμε κοντά σας , σε όποιο σημείο της Αττικής και αν βρίσκεστε.

Σεβόμαστε τον χώρο σας και φροντίζουμε για την Καθαριότητα του

Μετά το πέρας των όποιων εργασιών μας στο χώρο σας , φροντίζουμε να απομακρύνουμε τα στερεά λύματα και να καθαρίσουμε τις επιφάνειες ώστε να σας παραδώσουμε τον χώρο καθαρό και έτοιμο προς χρήση .

Σεβόμαστε τον χώρο σας και φροντίζουμε για την Καθαριότητα του

Μετά το πέρας των όποιων εργασιών μας στο χώρο σας , φροντίζουμε να απομακρύνουμε τα στερεά λύματα και να καθαρίσουμε τις επιφάνειες ώστε να σας παραδώσουμε τον χώρο καθαρό και έτοιμο προς χρήση .

Αναλαμβάνουμε  οποιαδήποτε Απόφραξη, Απολύμανση, Άντληση Υδάτων στην οικία σας. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Αττικής Άμεσα όλο το 24ωρο.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ρωτήστε μας

Είμαστε 24 ώρες 7 ημέρες στη διάθεση σας να λύσουμε το πρόβλημα σας με ένα τηλεφώνημα !

Εισάγετε αυτό το κωδικό: captcha

Αν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας.: