Αναλαμβάνουμε  οποιαδήποτε Απόφραξη, Απολύμανση, Άντληση Υδάτων στην οικία σας. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Αττικής Άμεσα όλο το 24ωρο.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αρουραίος

Καταπολέμηση
Η εταιρία μας , με την μεγάλη εμπειρία και την εξειδίκευση μας σε θέματα μυοκτονίας , θα ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε κλήση σας .
Οι ειδικοί μας θα αξιολογήσουν το μέγεθος της εισβολής των τρωκτικών σε κάθε σημείο του χώρου σας , υπνοδωμάτιο , αποθήκη , υπόγειο , κουζίνα , μπάνιο , ντουλάπια , βεράντα , υπαίθριοι χώροι κλπ και θα σας προτείνουν την ενδεδειγμένη για κάθε χώρο , μυοκτονία.
Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Διαθέτουμε αποτελεσματικότατα σκευάσματα για την καταπολέμηση των τρωκτικών , απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο , τα παιδιά , τα οικόσιτα αλλά και τα αδέσποτα ζώα και πουλιά .
Παράλληλα παρέχουμε και υπηρεσίες μυοκτονίας με μία σειρά μυοκτόνων και μυοαπωθητικών σκευασμάτων απόλυτα φυσικής προέλευσης , για ευαίσθητους οικιακούς χώρους , όπως το υπνοδωμάτιο ή τα ντουλάπια τροφίμων σας ή για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος , όπως ένα εστιατόριο.
Έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε εφαρμογές και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία ενός χώρου , με τα ειδικά μας εργαλεία και εξαρτήματα.
Έπειτα από κάθε εφαρμογή δίνεται πιστοποιητικό με αρ. αδείας του αρμόδιου χημικού επιστήμονα μας.

Ο αρουραίος είναι θηλαστικό ζώο που ανήκει στην τάξη των τρωκτικών. Μοιάζει εξωτερικά με τον ποντικό, από τον οποιο ξεχωρίζει όμως ευκολα λόγου του μεγαλύτερου μεγέθους του. Έχει σώμα κυλινδρικό, ρύγχος κοντό και χοντρό, αυτιά μικρά, ουρά μακριά, σκεπασμένη με μικρές και αραιές τρίχες.

Οι αρουραίοι γεννούν 6 – 8 φορές το χρόνο από 4 – 6 μικρά. Τα είδη του γένους Αρουραίος είναι περίπου 400, διασκορπισμένα στην Ευρώπη, στην Ασία και στο βόρειο τμήμα της αμερικανικής ηπείρου.

Αγροτικός αρουραίος

Ο αγροτικός αρουραίος ζει στην Μακεδονία και την Ήπειρο. Τρέφεται κυρίως με φυτά και προκαλεί μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειες, γι’ αυτό ο άνθρωπος τον καταπολεμά με διάφορα μέσα, όπως παγίδες, δηλητηριασμένα δολώματα, ψεκασμούς με τοξικές ουσίες κλπ.

Χερσόβιος αρουραίος

Ο χερσόβιος αρουραίος είναι γνωστός και σαν αρουραίος ο αμφίβιος και αυτό γιατί του αρέσει να ζει κοντά σε τέλματα. Ζει στη Μακεδονία και στη Θράκη. Τρέφεται με μικρά ζώα και ρίζες. Άλλα είδη, που υπάρχουν στην Ελλάδα, είναι ο Αρουραίος ο υπόξανθος που ζει στη Θεσσαλία, Μακεδονία, Ήπειρο και Θράκη, ο Αρουραίος ο χιονόβιος που ζει στην κεντρική και βόρειο Ελλάδα, ο Αρουραίος ο μεσογειακός, που συναντάται σ’ όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και ο Αρουραίος ο υπόγειος που βρίσκεται στη Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία.

Κατοικίδιος αρουραίος

Από τα τέλη του 19ου αιώνα, ο κοινός καστανός αρουραίος (Rattus norvegicus – Αρουραίος ο νορβηγικός) άρχισε να εκτρέφεται ως ζώο συντροφιάς. Έκτοτε, πέρα από το φυσικό καστανό χρώμα, έχουν δημιουργηθεί δεκάδες χρωματικές παραλλαγές και ποικιλίες, μέχρι και εντελώς άτριχοι ή χωρίς ουρά αρουραίοι. Η συμπεριφορά του κατοικίδιου αρουραίου διαφέρει σε αρκετά σημεία από τον άγριο Rattus norvegicus.

Οι πρώτοι αντιδρούν σε μικρότερο βαθμό στους θορύβους και το φως, είναι λιγότερο διστακτικοί στην επιλογή της τροφής τους και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (συνήθως 2 με 2, 5 χρόνια). Αυτό οφείλεται στις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, την έλλειψη θηρευτών, και την διαθεσιμότητα τροφής και νερού. Επίσης, μια άλλη αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των εξημερωμένων και άγριων αρουραίων είναι η στάση τους προς τον άνθρωπο.

Παρότι είναι στην φύση του αρουραίου να αποφεύγει τον άνθρωπο, όπως οποιοδήποτε μεγαλύτερο ζώο, ο ήμερος αρουραίος είναι ικανός να αναπτύξει σχέσεις μαζί του. Συνήθως περιγράφονται ως ζώα φιλικά, με έμφυτη περιέργεια, υψηλή νοημοσύνη, και “δέσιμο” με τα άτομα που τα φροντίζουν. Mια κοινή προκατάληψη σχετικά με τους κατοικίδιους αρουραίους (fancy rats) είναι πως μεταφέρουν ασθένειες στον άνθρωπο.

Παρότι σχετίζονται με την εξάπλωση της πανώλης, λόγω των παράσιτων που μετέφεραν, είναι γνωστό πως ο οικόσιτος αρουραίος δεν μεταφέρει καμία ασθένεια μεταδοτική στον άνθρωπο, εκτός και αν έρθει σε επαφή λ.χ. με έναν μολυσμένο άγριο αρουραίο. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο ασφαλείς όσο και τα υπόλοιπα κατοικίδια ζώα, όπως ο σκύλος και η γάτα.

Όσον αφορά την υγεία, είναι σύνηθες σε προχωρημένη ηλικία να εμφανίσουν αναπνευστικά προβλήματα, και, ιδιαίτερα στα θηλυκά, όγκο των μαστών. Έχει αποδειχθεί πως η έγκυρη στείρωση των θηλυκών ζώων μειώνει σε μεγάλο βαθμό την αργότερη ανάπτυξη όγκων.

Η εταιρία μας , Σπηλιώτης Service , είναι μια εταιρία υδραυλικών .    Εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν  απόφραξη και συντήρηση αποχετευτικών  αγωγών και φρεατίων , απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, κουζίνας , σιφωνίου κλπ , απολύμανσης (μυοκτονίας πχ ποντικών και εντομοκτονίας πχ  κατσαρίδες , κουνούπια, κλπ) με χορήγηση πιστοποιητικού και αριθμό αδείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έλεγχο με ενδοσκοπική κάμερα για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην αποχέτευση σας , κοπή ριζών σε αγωγούς αποχέτευσης , άντληση υδάτων σε υπόγεια , βόθρους κλπ , επισκευή αποχετεύσεων ( δίχως περιττά σκαψίματα και κόστη ).

    Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εργάζεται καθημερινά σε αρκετές περιοχές της Αττικής.  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, τα εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα  υδροβολής οχήματα της εταιρίας μας, καθώς και η καλή μας διάθεση ,  μπορούν να δώσουν άμεσα λύσεις  στα προβλήματα που σας απασχολούν  . Με ένα τηλεφώνημά , θα βρεθούμε κοντά σας , σε όποιο σημείο της Αττικής και αν βρίσκεστε.

Σεβόμαστε τον χώρο σας και φροντίζουμε για την Καθαριότητα του

Μετά το πέρας των όποιων εργασιών μας στο χώρο σας , φροντίζουμε να απομακρύνουμε τα στερεά λύματα και να καθαρίσουμε τις επιφάνειες ώστε να σας παραδώσουμε τον χώρο καθαρό και έτοιμο προς χρήση .

Ρωτήστε μας

Είμαστε 24 ώρες 7 ημέρες στη διάθεση σας να λύσουμε το πρόβλημα σας με ένα τηλεφώνημα !

    Εισάγετε αυτό το κωδικό: captcha

    Αν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας.: