Αναλαμβάνουμε  οποιαδήποτε Απόφραξη, Απολύμανση, Άντληση Υδάτων στην οικία σας. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Αττικής Άμεσα όλο το 24ωρο.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες για βιομηχανίες και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από την συνεργασία μας  με σημαντικό αριθμό βιομηχανιών και χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που σας αφορά .

Γνωρίζουμε πολύ καλά , το πόσο σημαντικό είναι η εταιρία σας να λειτουργεί απρόσκοπτα παράγοντας και διαθέτοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες  σας . Η ποιότητά τους πρέπει να είναι άριστη και συχνά τα υγειονομικά θέματα που αφορούν οσμές , λύματα , έντομα , τρωκτικά κλπ δημιουργούν κινδύνους «μολύνσεως» τους.

Με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα υδροβολής μας και  το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας θα βρεθούμε άμεσα στο χώρο σας για να λύσουμε το πρόβλημα της αποχέτευσή σας. Αυτό μπορεί να αφορά , αποχετεύσεις , λιποσυλλέκτες , βιολογικούς βόθρους κλπ.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών μας ,η εταιρία μας αναλαμβάνει , μετά από τη σύναψη συμβολαίου μαζί σας , την περιοδική συντήρηση του χώρου σας για την καλή λειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος .

Με την γνώση και την εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας σε θέματα απολύμανσης , απεντόμωσης και μυοκτονίας επιλύουμε οριστικά το πρόβλημά σας .

Διαθέτουμε άριστα και σύγχρονα μηχανήματα ψεκασμού των κατάλληλων σκευασμάτων, ψεκαστικά απλής  και στοχευμένης διάχυσης υγρών για μικρούς χώρους πχ δωμάτια , διάχυσης με υψηλή πίεση ( fog –ομίχλη )  σε μεγάλη απόσταση για μεγάλους βιομηχανικούς και προαύλιους χώρους .

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση των προβλημάτων με τα τρωκτικά . Εφαρμόζοντας τεχνικές , με την τοποθέτηση κατάλληλων δολωμάτων , δολωματικών σταθμών , στατιστική παρακολούθηση του πληθυσμού των εισβολέων , επανάληψη των εφαρμογών , κυκλική εναλλαγή διαφορετικών δολωμάτων , εφαρμογή μυοαπωθητικών ουσιών, καταλήγουμε στην ριζική εξόντωση και απομάκρυνσή τους .

Έπειτα από κάθε εφαρμογή δίνεται πιστοποιητικό με αρ. αδείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ,του αρμόδιου χημικού επιστήμονα μας.

Η εταιρία μας , Σπηλιώτης Service , είναι μια εταιρία υδραυλικών .    Εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν  απόφραξη και συντήρηση αποχετευτικών  αγωγών και φρεατίων , απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, κουζίνας , σιφωνίου κλπ , απολύμανσης (μυοκτονίας πχ ποντικών και εντομοκτονίας πχ  κατσαρίδες , κουνούπια, κλπ) με χορήγηση πιστοποιητικού και αριθμό αδείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έλεγχο με ενδοσκοπική κάμερα για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην αποχέτευση σας , κοπή ριζών σε αγωγούς αποχέτευσης , άντληση υδάτων σε υπόγεια , βόθρους κλπ , επισκευή αποχετεύσεων ( δίχως περιττά σκαψίματα και κόστη ).

    Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εργάζεται καθημερινά σε αρκετές περιοχές της Αττικής.  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, τα εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα  υδροβολής οχήματα της εταιρίας μας, καθώς και η καλή μας διάθεση ,  μπορούν να δώσουν άμεσα λύσεις  στα προβλήματα που σας απασχολούν  . Με ένα τηλεφώνημά , θα βρεθούμε κοντά σας , σε όποιο σημείο της Αττικής και αν βρίσκεστε.

Σεβόμαστε τον χώρο σας και φροντίζουμε για την Καθαριότητα του

Μετά το πέρας των όποιων εργασιών μας στο χώρο σας , φροντίζουμε να απομακρύνουμε τα στερεά λύματα και να καθαρίσουμε τις επιφάνειες ώστε να σας παραδώσουμε τον χώρο καθαρό και έτοιμο προς χρήση .

Ρωτήστε μας

Είμαστε 24 ώρες 7 ημέρες στη διάθεση σας να λύσουμε το πρόβλημα σας με ένα τηλεφώνημα !

    Εισάγετε αυτό το κωδικό: captcha

    Αν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας.: