Μικροβιακές Απολυμάνσεις

Μικροβιακές Απολυμάνσεις2020-03-23T17:09:04+00:00

Μετρά πρόληψης και προστασίας για τον ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Απολύμανση για μικρόβια – Μικροβιακή Απολύμανση

      Πηγές μικροβίων είναι οι χρόνιες διαρροές σε τοίχους , τα πλημμυρισμένα υπόγεια , οι χώροι που πλημμύρισαν με λύματα  μετά από κάποιο βούλωμα ή της αποχέτευσης του κτηρίου ή  του αγωγού της ΕΥΔΑΠ , κτήρια και χώροι που δεν χρησιμοποιούνται για χρόνια κτλ.

    Χώροι που δέχονται πολλούς ανθρώπους  όπως χώροι εστίασης , καφέ , γυμναστήρια , δημόσιοι χώροι κτλ χρειάζονται μια περιοδική απολύμανση για τα μικρόβια που μεταφέρονται από τον άνθρωπο και μπορούν να μεταδοθούν.

    Οι σύγχρονοι  ρυθμοί ζωής , άγχος , στρες , έλλειψη άσκησης , κακή διατροφή εξασθενούν τον οργανισμό και τον κάνουν ευαίσθητο σε μικρόβια , ιούς , βακτήρια , μύκητες που προκαλούν διάφορες ασθένειες.

    Η εταιρία μας , Σπηλιώτης Services , με το εξειδικευμένο προσωπικό σε θέματα μικροβιακών απολυμάνσεων , έχει την λύση σε κάθε σας πρόβλημα για κάθε χώρο μικρό ή μεγάλο , από ένα δωμάτιο μέχρι μια βιομηχανία.

   Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας , διαπιστώνουμε και συζητούμε μαζί σας τις ανάγκες σας και τις αποτελεσματικότερες λύσεις για το πρόβλημά σας και το επιλύουμε άμεσα .

   Διαθέτουμε πλήρη γκάμα εξοπλισμού , εξειδικευμένα σκευάσματα για κάθε είδος απολύμανσης μικροβιοκτονιας . Με ειδικότητα στη χρήση βιολογικών σκευασμάτων , εκχυλισμάτων φυτών κτλ εντελώς ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα ζώα , αλλά απόλυτα αποτελεσματικά για τα μικρόβια .

Μικροβιακή Απολύμανση

Μικροβιακή απολυμανση φρεατίου πισίνας.

Συνοψίζοντας:

Η εταιρία μας , Σπηλιώτης Service , είναι μια εταιρία υδραυλικών . Εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν  απόφραξη και συντήρηση αποχετευτικών  αγωγών και φρεατίων , απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, κουζίνας , σιφωνίου κλπ , απολύμανσης (μυοκτονίας πχ ποντικών και εντομοκτονίας πχ  κατσαρίδες , κουνούπια, κλπ) με χορήγηση πιστοποιητικού και αριθμό αδείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμωνέλεγχο με ενδοσκοπική κάμερα για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην αποχέτευση σας , κοπή ριζών σε αγωγούς αποχέτευσης , άντληση υδάτων σε υπόγεια , βόθρους κλπ , επισκευή αποχετεύσεων ( Δίχως περιττά σκαψίματα και κόστη ). Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εργάζεται καθημερινά σε αρκετές περιοχές της Αττικής.  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, τα εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα  υδροβολής οχήματα της εταιρίας μας, καθώς και η καλή μας διάθεση ,  μπορούν να δώσουν άμεσα λύσεις  στα προβλήματα που σας απασχολούν  . Με ένα τηλεφώνημά , θα βρεθούμε κοντά σας , σε όποιο σημείο της Αττικής και αν βρίσκεστε.

Σεβόμαστε τον χώρο σας και φροντίζουμε για την Καθαριότητα του

Μετά το πέρας των όποιων εργασιών μας στο χώρο σας , φροντίζουμε να απομακρύνουμε τα στερεά λύματα και να καθαρίσουμε τις επιφάνειες ώστε να σας παραδώσουμε τον χώρο καθαρό και έτοιμο προς χρήση .