Περιοδικές  συντηρήσεις Αργυρούπολη

Στην εταιρία ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ SERVICE αναλαμβάνουμε τη περιοδική συντήρηση της αποχέτευση σας.

Τι εννοούμε λέγοντας περιοδική συντήρηση:

Αναλαμβάνουμε το καθαρισμό της αποχέτευση του κτιρίου σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πχ ανά  μήνα  2μηνες 3 μήνες κλπ.

Η επαναληπτική περίοδος καθαρισμού καθορίζεται από το μέγεθος την χρήση και την κατάσταση της του αποχετευτικού δικτύου σας. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται ανεπιθύμητα βουλώματα  σε ακατάλληλες ώρες , καθώς και πλημμύρες σε υπόγεια, εργασιακούς και οικιακούς χώρους. Έχοντας μια καθαρή αποχέτευση δίχως λύματα – όπου τρωκτικά και έντομα δεν βρίσκουν τροφή για να ζήσουν– επιτυγχάνεται και η καλύτερη δυνατή απολύμανση του χώρου σας.

Η εταιρία μας σας προσφέρει οικονομικά πακέτα προσφορών για την περιοδική συντήρηση της αποχέτευση σας καθώς και την απολύμανση του χώρου σας . Καλέστε ώστε  να έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, να εκτιμήσουμε το πρόβλημά σας και να σας προτείνουμε ένα οικονομικό συμβόλαιο για μια καθαρή αποχέτευση δίχως προβλήματα και έναν καθαρό από έντομα και τρωκτικά οικιακό ή επαγγελματικό χώρο σας.

Η εταιρία μας , Σπηλιώτης Service , είναι μια εταιρία υδραυλικών .    Εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν  απόφραξη και συντήρηση αποχετευτικών  αγωγών και φρεατίων , απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, κουζίνας , σιφωνίου κλπ , απολύμανσης (μυοκτονίας πχ ποντικών και εντομοκτονίας πχ  κατσαρίδες , κουνούπια, κλπ) με χορήγηση πιστοποιητικού και αριθμό αδείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμωνέλεγχο με ενδοσκοπική κάμερα για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην αποχέτευση σας , κοπή ριζών σε αγωγούς αποχέτευσης , άντληση υδάτων σε υπόγεια , βόθρους κλπ , επισκευή αποχετεύσεων ( δίχως περιττά σκαψίματα και κόστη ).

Απόφραξη Αργυρούπολη

    Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εργάζεται καθημερινά σε αρκετές περιοχές της Αττικής.  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, τα εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα  υδροβολής οχήματα της εταιρίας μας, καθώς και η καλή μας διάθεση ,  μπορούν να δώσουν άμεσα λύσεις  στα προβλήματα που σας απασχολούν  . Με ένα τηλεφώνημά , θα βρεθούμε κοντά σας , σε όποιο σημείο της Αττικής και αν βρίσκεστε.

Σεβόμαστε τον χώρο σας και φροντίζουμε για την Καθαριότητα του

Μετά το πέρας των όποιων εργασιών μας στο χώρο σας , φροντίζουμε να απομακρύνουμε τα στερεά λύματα και να καθαρίσουμε τις επιφάνειες ώστε να σας παραδώσουμε τον χώρο καθαρό και έτοιμο προς χρήση .