Έλεγχος με Κάμερα Club Penarrubia Άλιμος

Έπειτα από συνεχόμενα φραξίματα στο αποχετευτικό δίκτυο τους, το cafe  penarrubia, μας κάλεσε ώστε να δώσουμε άμεση και οριστική λύση στο πρόβλημα τους .Κατανοώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και (λόγω του ότι πρόκειται για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ), προβήκαμε σε άμεσο εξονυχιστικό καθαρισμό της αποχέτευση  και  απομακρύναμε οποιαδήποτε λίπη χώματα κλπ. Έτσι επιθεωρήσαμε με ρομποτική κάμερα τον αγωγό με απολυτή ακρίβεια  και εντοπίσαμε την εισροή ριζών, όπου και αποξηλώσαμε με ειδικό ριζοκοπτικό μηχάνημα .Μετά το πέρας και το τελικό έλεγχο ο αγωγός παραδόθηκε στην αρχική του μορφή.

Η εταιρία μας , Σπηλιώτης Service , είναι μια εταιρία υδραυλικών. Εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν  απόφραξη και συντήρηση αποχετευτικών  αγωγών και φρεατίων , απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, κουζίνας , σιφωνίου κλπ , απολύμανσης (μυοκτονίας πχ ποντικών και εντομοκτονίας πχ  κατσαρίδες , κουνούπια, κλπ) με χορήγηση πιστοποιητικού και αριθμό αδείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμωνέλεγχο με ενδοσκοπική κάμερα για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην αποχέτευση σας , κοπή ριζών σε αγωγούς αποχέτευσης , άντληση υδάτων σε υπόγεια , βόθρους κλπ , επισκευή αποχετεύσεων ( δίχως περιττά σκαψίματα και κόστη ).

Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εργάζεται καθημερινά σε αρκετές περιοχές της Αττικής.  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, τα εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα  υδροβολής οχήματα της εταιρίας μας, καθώς και η καλή μας διάθεση ,  μπορούν να δώσουν άμεσα λύσεις  στα προβλήματα που σας απασχολούν  . Με ένα τηλεφώνημά , θα βρεθούμε κοντά σας , σε όποιο σημείο της Αττικής και αν βρίσκεστε.