Αποφράξεις

Αποφράξεις2020-03-09T11:58:16+00:00
  • Πότε χρειάζεστε απόφραξη

Όταν τα λύματα του χώρου σας δεν αποχετεύονται  (οδηγούνται ) στη σωστή κατεύθυνση με αποτέλεσμα να ξεχειλίζουν από ( λεκάνες  , σιφόνια , φρεάτια , μπαλκόνια , κλπ )                                                                                   

Τότε καλέστε μας και ένα από τα οχήματα μας θα βρίσκεται άμεσα  στο χώρο σας . Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας , με όπλο τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ( υδροβολής ) και τη  καλή διάθεση θα επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε .

  • Τι είναι η υδροβολή

Για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε φραγμού στο αποχετευτικό σας δίκτυο, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο μηχανήματα υδροβολής , που καθαρίζουν όλη τη διάμετρο της σωλήνας με ελεγχομένη πίεση νερού .

Με αυτή την τεχνική απομακρύνονται τα συσσωρευμένα λύματα  χωρίς να προκαλούνται φθορές , λόγω του ότι δεν υπάρχουν τριβές και παλμικές κινήσεις , όπως συμβαίνει με παλαιότερα μηχανήματα ατσαλίνας.

Απόφραξη φρεατίου απο ριζες

Απόφραξη φρεατίου

Απόφραξη φρεατίου με βυτίο άντλησης λυμάτων

Απόφραξη φρεατίου γεμάτο με ρίζες

 Αποφρασοντας μέσα σε φρεάτιο μεγάλου αγωγού

Απόφραξη φρεατίου με βυτίο άντλησης λυμάτων

Απολυμάνσεις

Αποφράξεις δυτικά προάστια

Αποφράξεις βόρεια προάστια

Αποφράξεις νοτιά προάστια

Ελεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Αποφράξεις Αθηνά κέντρο

Αποφράξεις Πειραιάς

Αποφράξεις ανατολικά προάστια

Συνοψίζοντας:

Η εταιρία μας , Σπηλιώτης Service , είναι μια εταιρία υδραυλικών . Εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν  απόφραξη και συντήρηση αποχετευτικών  αγωγών και φρεατίων , απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, κουζίνας , σιφωνίου κλπ , απολύμανσης (μυοκτονίας πχ ποντικών και εντομοκτονίας πχ  κατσαρίδες , κουνούπια, κλπ) με χορήγηση πιστοποιητικού και αριθμό αδείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμωνέλεγχο με ενδοσκοπική κάμερα για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην αποχέτευση σας , κοπή ριζών σε αγωγούς αποχέτευσης , άντληση υδάτων σε υπόγεια , βόθρους κλπ , επισκευή αποχετεύσεων ( Δίχως περιττά σκαψίματα και κόστη ). Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εργάζεται καθημερινά σε αρκετές περιοχές της Αττικής.  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, τα εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα  υδροβολής οχήματα της εταιρίας μας, καθώς και η καλή μας διάθεση ,  μπορούν να δώσουν άμεσα λύσεις  στα προβλήματα που σας απασχολούν  . Με ένα τηλεφώνημά , θα βρεθούμε κοντά σας , σε όποιο σημείο της Αττικής και αν βρίσκεστε.

Σεβόμαστε τον χώρο σας και φροντίζουμε για την Καθαριότητα του

Μετά το πέρας των όποιων εργασιών μας στο χώρο σας , φροντίζουμε να απομακρύνουμε τα στερεά λύματα και να καθαρίσουμε τις επιφάνειες ώστε να σας παραδώσουμε τον χώρο καθαρό και έτοιμο προς χρήση .

Ρωτήστε μας

Είμαστε 24 ώρες 7 ημέρες στη διάθεση σας να λύσουμε το πρόβλημα σας με ένα τηλεφώνημα !

Εισάγετε αυτό το κωδικό: captcha

Αν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας.: