Απολυμάνσεις

Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

Είναι σημαντικό πριν την απολύμανση του χώρου σας να είναι καθαρό το αποχετευτικό σας δίκτυο, έτσι ώστε τα λήμματα να μην αποτελούν τροφή για κατσαρίδες και ποντίκια. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας.

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ. Ο παραπάνω τιμοκατάλογος δεν ισχύει σε αργίες και ώρες εκτός ωραρίου.

Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

Είναι σημαντικό πριν την απολύμανση του χώρου σας να είναι καθαρό το αποχετευτικό σας δίκτυο, έτσι ώστε τα λήμματα να μην αποτελούν τροφή για κατσαρίδες και ποντίκια. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας.

Απολυμάνσεις

Τελος οι (ανεπιθυμητοι) επισκέπτες

Η εταιρία μας , με πολυετή εμπειρία στα θέματα των απολυμάνσεων ,  διαθέτει άριστα εξειδικευμένο προσωπικό . Όλοι οι υπάλληλοι μας  ενημερώνονται διαρκώς με ειδικά  σεμινάρια για τα νέα σκευάσματα και τις νεότερες διαδικασίες εφαρμογής σε θέματα που  αφορούν τις απολυμάνσεις.

Με την εμπειρία και την γνώση μας ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας , όταν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με απρόσκλητους επισκέπτες (!) (κατσαρίδες , μυρμήγκια , ποντίκια, κλπ) .

Απολυμάνσεις

Αναγνωρίζουμε και αξιολογούμε πλήρως το πρόβλημά σας  και χρησιμοποιώντας το κατάλληλο σκεύασμα ( τζέλ, παστίλιες , υγρά ) δίνουμε άμεσα λύση που διαρκεί σε χρόνο.

Ψεκάζοντας κάθε φρεάτιο , τους περιβάλλοντες χώρους , καθώς και τα σημεία όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα ( υπόγεια, ντουλάπια κουζίνας , κλπ ) εξουδετερώνουμε και απομακρύνουμε τους ανεπιθύμητους οργανισμούς .

Σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους εστίασης ( εστιατόρια ή ράφια αποθήκευσης τροφίμων ) χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ειδικά φυτικά σκευάσματα απόλυτα αβλαβή για τον άνθρωπο και τα ζώα .

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Έπειτα από κάθε εφαρμογή δίνεται πιστοποιητικό με αρ. αδείας του αρμόδιου χημικού επιστήμονα μας.

 

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Δείτε περισσότερα

 Απόλυμάνσεις

Δείτε περισσότερα

Απολυμάνσεις

Aπολυμάνσεις απεντομώσεις για κατσαρίδες 

Απολυμάνσεις
Απολυμάνσεις

Ειδικοί δολοματικοι σταθμοί για τρωκτικά.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε Απόφραξη, Απολύμανση, Άντληση Υδάτων στην οικία σας. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Αττικής Άμεσα όλο το 24ωρο.

Συνοψίζοντας:

Η εταιρία μας , Σπηλιώτης Service , είναι μια εταιρία υδραυλικών . Εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν  απόφραξη και συντήρηση αποχετευτικών  αγωγών και φρεατίων , απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, κουζίνας , σιφωνίου κλπ , απολύμανσης (μυοκτονίας πχ ποντικών και εντομοκτονίας πχ  κατσαρίδες , κουνούπια, κλπ) με χορήγηση πιστοποιητικού και αριθμό αδείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμωνέλεγχο με ενδοσκοπική κάμερα για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην αποχέτευση σας , κοπή ριζών σε αγωγούς αποχέτευσης , άντληση υδάτων σε υπόγεια , βόθρους κλπ , επισκευή αποχετεύσεων ( Δίχως περιττά σκαψίματα και κόστη ). Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εργάζεται καθημερινά σε αρκετές περιοχές της Αττικής.  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, τα εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα  υδροβολής οχήματα της εταιρίας μας, καθώς και η καλή μας διάθεση ,  μπορούν να δώσουν άμεσα λύσεις  στα προβλήματα που σας απασχολούν  . Με ένα τηλεφώνημά , θα βρεθούμε κοντά σας , σε όποιο σημείο της Αττικής και αν βρίσκεστε.

Σεβόμαστε τον χώρο σας και φροντίζουμε για την Καθαριότητα του

Μετά το πέρας των όποιων εργασιών μας στο χώρο σας , φροντίζουμε να απομακρύνουμε τα στερεά λύματα και να καθαρίσουμε τις επιφάνειες ώστε να σας παραδώσουμε τον χώρο καθαρό και έτοιμο προς χρήση .

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνα Eπικοινωνίας: 210 49 00 800 & 698 65 88 384
Ρωτήστε μας για το κόστος απόφραξης, τις υπηρεσίες και τις περιοχές που εξυπηρετούμε.
Δείτε εδώ όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας.