ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε Απόφραξη, Απολύμανση, Άντληση Υδάτων στην οικία σας. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Αττικής Άμεσα όλο το 24ωρο.

Η εταιρία μας, Σπηλιώτης Service, είναι μια εταιρία υδραυλικών.  Εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν απόφραξη και συντήρηση αποχετευτικών αγωγών και φρεατίων, απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, κουζίνας, σιφωνίου κλπ, απολύμανσης (μυοκτονίας πχ ποντικών και εντομοκτονίας πχ. κατσαρίδες, κουνούπια, κλπ) με χορήγηση πιστοποιητικού και αριθμό αδείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έλεγχο με ενδοσκοπική κάμερα για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην αποχέτευση σας, κοπή ριζών σε αγωγούς αποχέτευσης, άντληση υδάτων σε υπόγεια, βόθρους κλπ, επισκευή αποχετεύσεων (δίχως περιττά σκαψίματα και κόστη).

Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εργάζεται καθημερινά σε αρκετές περιοχές της Αττικής. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, τα εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα υδροβολής οχήματα της εταιρίας μας, καθώς και η καλή μας διάθεση,  μπορούν να δώσουν άμεσα λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Με ένα τηλεφώνημά, θα βρεθούμε κοντά σας, σε όποιο σημείο της Αττικής και αν βρίσκεστε.

Σεβόμαστε τον χώρο σας και φροντίζουμε για την Καθαριότητα του

Μετά το πέρας των όποιων εργασιών μας στο χώρο σας , φροντίζουμε να απομακρύνουμε τα στερεά λύματα και να καθαρίσουμε τις επιφάνειες ώστε να σας παραδώσουμε τον χώρο καθαρό και έτοιμο προς χρήση .

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνα Eπικοινωνίας: 210 49 00 800 & 698 65 88 384
Ρωτήστε μας για το κόστος απόφραξης, τις υπηρεσίες και τις περιοχές που εξυπηρετούμε.
Δείτε εδώ όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας.