ΧΑΪΔΑΡΙ

Η εταιρία μας, Σπηλιώτης Service, είναι μια εταιρία υδραυλικών. Εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν απόφραξη και συντήρηση αποχετευτικών αγωγών και φρεατίων, απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, κουζίνας, σιφωνίου κλπ, απολύμανσης (μυοκτονίας πχ ποντικών και εντομοκτονίας πχ κατσαρίδες, κουνούπια, κλπ) με χορήγηση πιστοποιητικού και αριθμό αδείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμωνέλεγχο με ενδοσκοπική κάμερα για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην αποχέτευση σας, κοπή ριζών σε αγωγούς αποχέτευσης, άντληση υδάτων σε υπόγεια, βόθρους κλπ, επισκευή αποχετεύσεων (δίχως περιττά σκαψίματα και κόστη).

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε !

Μπορείτε να μας στείλετε το τηλέφωνό σας η το email σας χωρίς καμία επιβάρυνση και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ή γράψτε μας στη παρακάτω φόρμα το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και εμείς σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας απαντήσουμε.

Φόρμα Επικοινωνίας

  Εισάγετε αυτό το κωδικό: captcha

  Αν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας.:

  Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εργάζεται καθημερινά σε αρκετές περιοχές της Αττικής.  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, τα εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα  υδροβολής οχήματα της εταιρίας μας, καθώς και η καλή μας διάθεση ,  μπορούν να δώσουν άμεσα λύσεις  στα προβλήματα που σας απασχολούν  . Με ένα τηλεφώνημά , θα βρεθούμε κοντά σας , σε όποιο σημείο της Αττικής και αν βρίσκεστε.

  Σεβόμαστε τον χώρο σας και φροντίζουμε για την Καθαριότητα του

  Μετά το πέρας των όποιων εργασιών μας στο χώρο σας , φροντίζουμε να απομακρύνουμε τα στερεά λύματα και να καθαρίσουμε τις επιφάνειες ώστε να σας παραδώσουμε τον χώρο καθαρό και έτοιμο προς χρήση .

  Θα μας βρείτε …