Μην περιμένετε να μπλοκάρουν τελείως τα τοιχώματα των σωληνώσεων του χώρου σας για να μας καλέσετε. Ζητήστε μας να αναλάβουμε τη μηνιαία συντήρηση της αποχέτευσης της οικίας ή της επαγγελματικής σας στέγης και…ξεγνοιάστε!

Όπως στις περισσότερες περιπτώσεις, έτσι και σε αυτή, η πρόληψη σας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε απρόοπτες καταστάσεις που ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα και να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Καλέστε στα τηλέφωνα  210 49 00 800 & 698 65 88 384 σε όποια περιοχή της Αττικής κι αν βρίσκεστε και ζητήστε μας προσφορά για τη μηνιαία απόφραξη της αποχέτευσης του κτιρίου σας.

Τι εννοούμε λέγοντας μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης;

Δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε καθαρισμό στην αποχέτευση του χώρου σας κάθε μήνα, αλλά μπορούμε να κάνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πχ. ανά 2μηνες, 3 μήνες, κλπ. Η συχνότητα του καθαρισμού καθορίζεται από το μέγεθος, τη χρήση και την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου σας. Αφού έρθουμε στο χώρο σας για να εκτιμήσουμε το πρόβλημά σας, θα σας δώσουμε προσφορά για τη συντήρηση της αποχέτευσης του κτιρίου σας.

Συντήρηση υδροροων σε πολυκατοικία

Συντήρηση σε κεντρική γραμμή αποχέτευσης

Όταν οι ρίζες γίνονται μόνιμο πρόβλημα αναλαμβανουμε την συντήρηση των φρεατίων σας

Ρίζες σε μεγάλο αγωγό

Απολυμάνσεις

Your Content Goes Here

Ελεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Your Content Goes Here

Ποια είναι τα οφέλη του μηνιαίου καθαρισμού αποχέτευσης;

Με τον τακτικό καθαρισμό της αποχέτευσης του χώρου σας, μηδενίζετε τις πιθανότητες να εμφανιστούν ανεπιθύμητα βουλώματα σε ακατάλληλες ώρες, που θα σας βάλουν σε ξαφνικά έξοδα και θα σας ταλαιπωρήσουν. Παράλληλα, διασφαλίζετε ότι δεν θα έχετε πλημμύρες σε υπόγεια, εργασιακούς και οικιακούς χώρους, λόγω βουλωμένης αποχέτευσης. Επιπλέον, έχοντας μια καθαρή αποχέτευση δίχως λύματα – όπου τρωκτικά και έντομα δεν βρίσκουν τροφή για να ζήσουν– επιτυγχάνεται και η καλύτερη δυνατή απολύμανση του χώρου σας.

Είναι ακριβή η υπηρεσία μηνιαίου καθαρισμού αποχέτευσης;

Η εταιρεία μας σας προσφέρει οικονομικά πακέτα προσφορών για τη μηνιαία συντήρηση της αποχέτευσής σας, καθώς και την απολύμανση του χώρου σας. Καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 49 00 800 & 698 65 88 384, ώστε να έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για εκτίμηση του προβλήματός σας και να σας προτείνουμε ένα οικονομικό συμβόλαιο για μια καθαρή αποχέτευση, χωρίς προβλήματα και έναν καθαρό, από έντομα και τρωκτικά, οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

Καλέστε μας για Συντηρήσεις αποχέτευσης με το μήνα

Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο Κυριακές και αργίες σε όποιο σημείο της Αττικής κι αν είστε για να έρθουμε στο χώρο σας και να σας δώσουμε προσφορά για τη μηνιαία απόφραξη της αποχέτευσης του χώρου σας.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνα Eπικοινωνίας: 210 49 00 800 & 698 65 88 384
Ρωτήστε μας για το κόστος απόφραξης, τις υπηρεσίες και τις περιοχές που εξυπηρετούμε.
Δείτε εδώ όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.